Dr. Martens gummistøvler +800,-

Dr. Martens gummistøvler

Forfatter
 • Design
 • Holdbarhed
 • Komfort

De velkendte Dr. Martens har udvidet deres kollektion med superseje Dr. Martens gummistøvler, der ligner de traditionelle modeller til forveksling.

Er du fan af Dr. Martens, er deres gummistøvler et must-have, så du kan beholde looket på selv de værste regnvejrsdage. Står det ned i stænger på Ringe eller Roskilde festival, er det også den helt rigtige støvle at tage med.

Dr. Martens er et engelsk firma, der har produceret de legendariske støvler siden 1960, og hver generation siden da har elsket deres Dr. Martens støvler.

Dr. Martens modeller inkl. kommentarer

Dr. Martens har lavet to slags skønne gummistøvler:

 • Dr. Martens Drench Rubber ligner på en prik den mest velkendte model 1460 med 8 huller, bortset fra at den er fremstillet i vulkaniseret naturgummi. Den har den samme gule syning langs kanten og som de sædvanlige Dr. Martens læderstøvler, er ydersålen den legendariske Air Cushion sål. Den fås i to variationer:

  o I unisex fås den i farverne sort, mat mørkegrøn og mat kirsebær i str. 36-47
  o Til damer fås den yderligere i farverne pink, gul, hot pink, rød og lilla i str. 36-42

 • Dr. Martens Shower Rubber er en høj og ligner dermed mere en traditionel gummistøvle end Drench lavet som den populære model 1914 med 14 huller. Det er laves til damer i str. 36-42 i farverne pink, mat kirsebær, sort og gul. Den er som Drench fremstillet i vulkaniseret naturgummi med en Air Cushion sål.

Dr. Martens anbefaler, at du køber et nummer større, end du plejer.

Fordele og ulemper

Dr. Martens er blandt de mest velkendte støvler, og er kendt for deres gode kvalitet og deres Air Cushion såler, der gør dem rigtig gode at gå i. Gummistøvlerne blev først lanceret i 2012, så de er en ny del af Dr. Martens store kollektion.

De største fordele ved Dr. Martens gummistøvler er:

 • Fremstillet af naturlig gummi, der er åndbart, holdbart, fleksibelt og 100 % vandtæt
 • Ligner på en prik de originale modeller af Dr. Martens læderstøvler
 • Air Cushion sål og Airwair Heel Loop der gør dem meget behagelige at gå i
 • Trendy og moderigtige

De største ulemper ved Dr. Martens er:

 • Da Dr. Martens er så populære, vil du se lignende støvler på mange andre fødder – både læderstøvler og gummistøvler

Brugerudtalelser

Dr. Martens gummistøvler er ifølge brugerne meget behagelige, og de ligner fuldkommen de originale Dr. Martens af læder. De kan bruges både i byen og på landet, og stadig se smarte ud.

Air Cushion sålen er fantastisk at gå i, og gør at du kan gå i den hele dagen, og danse hele natten uden at få ondt i fødderne. Den giver en særlig let fornemmelse, og den er både holdbar og modstandsdygtig over for spidse sten og glasskår.

Forhandlere og prisleje

Dr. Martens gummistøvler koster 800 kr. for Drench Rubber og 900 kr. for Shower Rubber ved stort set alle danske forhandlere, når de ikke er på tilbud.

Dr. Martens Drench Rubber kan f.eks. købes på eshoes.dk her.

Jeg fandt dem på tilbud efter højsæsonen:

 • Dr. Martens Shower Rubber i lyserød til 640 kr. inkl. levering, og den gule og den brune nedsat til 820 kr. inkl. levering på Zalando.dk
 • Alle modeller og farver nedsat med 100 kr. på Smartgirl.dk

Evt. besparelser ved køb i udlandet

Da jeg kiggede, sendte forhandlerne på amazon.co.uk og amazon.de ikke til Danmark, og det var ærgerligt, da der var nogle rigtig gode tilbud på de to sider.

Du kan derimod spare ca. 200 kr. ved at købe dem på Dr. Martens egen shop. Her koster et par Dr. Martens Shower Rubber ca. 700 kr. og et par Dr. Martens Drench Rubber 630 kr. Begge priser er inkl. levering.

Vedligeholdelse

Dr. Martens gummistøvler skal blot tørres af med en blød våd klud, når de er beskidte.

Konklusion og rating

Der er kun to modeller at vælge imellem, og det trækker ned i karakteren for design. Men Dr. Martens er så klassiske og in på samme tid, at de får 3 stjerner for design trods det forholdsvis lille udvalg.

Dr. Martens støvler er kendt for deres lange holdbarhed, og da de er lavet af godt vulkaniseret naturgummi, som er det bedste materiale til gummistøvler, får de 5 stjerner for holdbarhed.

Dr. Martens Air Cushion og Airwairs sål er altid blevet rost til skyerne af brugerne, der elsker den fornemmelse som den helt unikke sål giver dem. Det kan ofte tage tid at gå Dr. Martens til, og derfor får gummistøvlerne 3 stjerner for komfort.

Modeller som Dr. Martens sælger

Dr. Martens har de følgende modeller i deres kollektion:

 • Dr. Martens Drench Rubber
 • Dr. Martens Shower Rubber

Links

Dr. Martens kan købes via viabill på flere danske website

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv en anmeldelse