Guess gummistøvler +700,-

Guess gummistøvler

Forfatter
 • Design
 • Holdbarhed
 • Komfort

Guess gummistøvler er smukke og feminine, og holder du af god kvalitet og trendy gummistøvler, så er de et godt valg.

Gør dit barn glad med et gyngestativ. Se modellerne her (reklamelink)

Guess er et modemærke fra USA etableret af to franske brødre i 1981. De har en stor trendy kollektion af både tøj, sko, ure, tasker, parfume og andet tilbehør. De blev kendt for deres designerjeans i 1980’erne, og er trendsettere inden for modeverdenen.

Guess modeller inkl. kommentarer

Guess gummistøvler er elegante og smagfulde, og du kan få bade robuste gummistøvler af naturlig gummi eller elegante støvler med gummifod og quiltet nylon-skaft.

 • Iselin er en særdeles smuk og trendy gummistøvle. Både fod og skaft er af gummi, og ydersålen er kraftig med et godt greb. Den fås med forskelligt print: enten med en sort fod og et leopardplettet skaft på rød eller beige baggrund; eller Guess logoet printet på lilla eller grå baggrund. Str. 36-41
 • Gameetra er en høj og elegant ridestøvle i gummi. Den fås i grå eller sort i str. 36-41.
 • Sissy har en fod af gummi og et skaft af blød quiltet nylon med en lynlås, så de sidder tæt til benet. Den fås i hvid, sort eller brun i str. 36-41.
 • Innocent er en smart gummistøvle med zebraprint, blomsterprint eller leopardprint, der går til midt på læggen. Der er et Guess logo på siden af støvlen i form af en lille metalplade. Formet som en hel traditionel gummistøvle med en kraftig sål af riflet gummi. I str. 36-41.

Du kan se en liste med alle gummistøvler fra Guess nederst i denne artikel.

Fordele og ulemper

Guess gummistøvler er elegante og smukke, og de følger de sidste nye trends i moden. Du har mange flotte modeller at vælge imellem; både robuste traditionelle gummistøvler med flotte prints, og de elegante ridestøvle-modeller.

De robuste modeller er fremstillet af naturlig gummi, hvilket er naturligt fleksibelt og holdbart og ideelt til gummistøvler.

Ulemperne ved Guess er, at nogle modeller er meget dyre med priser langt over 1000 kr. Derudover kunne jeg godt ønske, at Guess havde endnu flere slags gummistøvler at vælge imellem.

Brugerudtalelser

Guess gummistøvler er helt moderigtige og 100 % vandtætte, og de fleste bruger giver dem 4 eller 5 stjerner på Amazon.com, Amazon.co.uk og Shoes.com.

De yderst tilfredse brugere fortæller om deres Guess gummistøvler:

 • Støvlerne er meget behagelige at have på
 • Ydersålen har et godt greb og forhindrer brugeren i at falde om vinteren
 • De har en perfekt pasform
 • Gummistøvlerne er alle pengene værd

Enkelte brugere er mindre begejstrede og giver dem 2 stjerner. En af brugerne fik en støvle, hvor Guess logoet er ved at falde af, og støvlerne er gulnede. En enkelt bruger fortæller at de er lidt for smalle om læggene.

Forhandlere og prisleje

Sarenza.dk har et stort udvalg af Guess gummistøvler, og de er op til 100 kr. billigere end andre webshops.

Den populære model Iselin koster ca. 700 kr. inkl. levering, og Gameetra koster 935 kr. inkl. levering.

Evt. besparelser ved køb i udlandet

Du sparer ikke mange penge ved at købe Guess i udlandet. Men du kan kigge på Mushladies.com, der har et stort udvalg af Guess gummistøvler. Nedsat kostede Sissy dog det samme som i Danmark, nemlig 1100 kr. inkl. levering.

Vedligeholdelse

Guess har ingen retningslinjer omkring vedligeholdelsen af deres gummistøvler.

Det forlænger støvlernes levetid, hvis du sørger for at vaske dem nænsomt med en blød våd klud, når de er beskidte.

Lad dem tørre langsomt ved stuetemperatur væk fra alle varmekilder såsom radiatorer eller varmeskabe.

Du kan give naturgummiet en silikoneolie, når du har gjort dem rent. Du kan f.eks. bruge Ilse Jacobsens silikoneolie, som kan købes på eshoes.dk for 70 kr. inkl. fragt

Konklusion og rating

Guess gummistøvler er flotte, feminine og elegante. Flere af modellerne er fremstillet af naturlig gummi, med en robust sål. Andre modeller har en gummifod med quiltet nylonskaft. Der er dog lidt få modeller at vælge imellem, og derfor får de 4 stjerner for design.

En enkelt bruger fortæller om, at logoet på siden af støvlen er ved at falde af, da hun modtager støvlen. Der er dog ingen beretninger om våde tæer. Derfor får Guess 4 stjerner for holdbarhed.

Guess gummistøvler roses af brugerne for at være yderst behagelige. Da enkelte oplever, at støvlerne strammer om læggen, får de 4 stjerner for komfort.

Modeller som Guess sælger

Guess har de følgende modeller i deres kollektion:

 • Innocent
 • Iselin
 • Gameetra
 • Sissy
 • Betty
 • Yasha
 • Jaquard
 • Athor

Kilder

Guess hjemmeside
Brugerudtalelser på Amazon.com her
Brugerudtalelser på Shoes.com her
Brugerudtalelser på Macys.com her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv en anmeldelse