Pieces gummistøvler +250,-

Pieces gummistøvler

Forfatter
 • Design
 • Holdbarhed
 • Komfort

Pieces gummistøvler er smarte og moderigtige, og passer til den moderne kvinde. Mærket blev lanceret i 2003 for at skabe smart tilbehør, der ikke koster en formue.

Pieces hører under det populære danske firma Bestseller, og det er meget populært både herhjemme og i resten af verden. Bestseller blev grundlagt i 1975, og har enorm succes med deres forskellige mærker såsom Jack & Jones, Vero Moda, Vila Clothes og Name It.

Pieces er endnu et af Bestsellers succesfulde mærker, som modebevidste piger har taget til sig.

Pieces modeller inkl. kommentarer

Pieces gummistøvler fremstilles i naturlig gummi, og der er flere smarte modeller at vælge imellem:

 • Abbie Rubber Boot er en høj støvle på 34 cm og en lægvidde på 38 cm. Gummistøvlerne har et spænde øverst, der kan justeres. Der er en lille hæl på 2 cm. Abbie fås i farverne fresh mint, light pink og neon yellow str. 36-41
 • Abbie Short Rubber Boot er en halvhøj gummistøvle på 22 cm med en lægvidde på 34 cm. Der er spænde øverst, så du kan justere vidden. Den fås i fresh mint, light pink og neon yellow i str. 36-41
 • Sandy Rubber Boot er en flot høj sort støvle på 33 cm. Skaftets omkreds er 39 cm. Sandy har snørebånd øverst, så støvlerne sidder godt til benet. De fås i str. 36-41.
 • Isabel Shop Rubber Boot en superstylish rød gummistøvle med snørebånd nederst ved anklen. Den har en højde på 38 cm, og en omkreds på 39 cm. Den er meget iøjnefaldende med en helt skinnende røde farve, og er et godt valg, hvis du kan lide fest og farver. Den fås i str. 36-41.
 • Voss Short Rubber Boot er en skøn ankelgummistøvle i sort, der passer til alle dine outfits. Der er et pyntespænde øverst, og hælen er 2,5 cm. Den ligner en helt almindelig støvle, og er derfor et godt valg, hvis du vil have en mere diskret gummistøvle. Den fås i str. 36-41.

Du kan se en liste med en oversigt over gummistøvle-modellerne fra Pieces nederst i denne artikel.

Fordele og ulemper

Pieces er et mærke, der sørger for at være på forkant med den sidste mode, så du kan købe smart modetilbehør til billige priser. De undersøger street-moden grundigt, og skaber gummistøvler, der er ligeså hippe som de dyre modemærker som f.eks. Michael Kors eller Juicy Couture.

Pieces er derfor et godt mærke, hvis du gerne vil være med på moden, uden at betale ekstra for mærket.

De største fordele ved Pieces er:

 • Pieces gummistøvler er smarte og moderigtige
 • De er billige i forhold til de fleste andre gummistøvler
 • Farverne er meget usædvanlige

Pieces gummistøvler er ifølge Bestsellers kundeservice fremstillet af naturlig gummi, som også de klassiske gummistøvlemærker som Viking eller Hunter bruger. Naturlig gummi har en lang holdbarhed i forhold til kunstig gummi.

Pieces gummistøvler er ikke gummistøvler beregnet til lange traveture eller en lang dag i regnvejr. Men de er udmærkede og flotte, når du skal have et par gummistøvler, som du kan tage på, når du skal på shoppingtur eller til og fra arbejde.

Forhandlere og prisleje

Jeg fandt den bedste pris på Footway.dk, der sælger både Abbie og Abbie short til 250 kr. De har både fri fragt og fri retur, så du kan prøve støvlerne hjemme og se om de passer.

Smartgirl.dk har et større udvalg af Pieces gummistøvler, de sælger f.eks. Voss short Rubberboot til 250 kr. inkl. levering. De har også fri fragt og fri returnering inden 30 dage.

Evt. besparelser ved køb i udlandet

Da Pieces er et dansk mærke, er der ikke noget at spare ved at købe dem i udlandet. Du betaler ca. 100 kr. mere ved at bestille dem i England, så det er der ingen grund til!

Vedligeholdelse

Tør dine Pieces gummistøvler over med en fugtig klud, når du har brugt dem. Det forlænger deres levetid.

Opbevar dem langt væk fra varmekilder såsom radiatorer og varmeskabe.

Konklusion og rating

Pieces gummistøvler er ikke usædvanlige på nogen måde. Der er kun få modeller at vælge imellem i et begrænset antal farver, og der er ingen spændende mønstre. Det trækker lidt op, at farverne på Abbie er usædvanlige og derfor får de 2 stjerner for design.

Da Pieces gummistøvler er fremstillet af naturlig gummi, der har en lang holdbarhed, får de 4 stjerner for holdbarhed.

Pieces gummistøvler har ikke nogen egenskaber, der gør dem ekstra behagelige som f.eks. en stødabsorberende hæl, og derfor får de 3 stjerner for komfort.

Modeller som Pieces sælger

Pieces har de følgende modeller i deres kollektion:

 • Abbie Rubberboot
 • Abbie Short Rubberboot
 • Sandy rubber boot
 • Isabel Shop Rubberboot
 • Voss Short Rubberboot

Kilder

Pieces hjemmeside

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv en anmeldelse