Vivienne Westwood gummistøvler +1200,-

Vivienne Westwood gummistøvler

Forfatter
 • Design
 • Holdbarhed
 • Komfort

Vivienne Westwood gummistøvler er de smukkeste og mest feminine gummistøvler på markedet.

Gummistøvlerne er helt uimodståelige, er unikke i deres design, og med skønne detaljer som sløjfer forpå. Prisen er høj nok til, at kun de færreste køber dem, og derfor er de et godt valg, hvis du vil have usædvanlige gummistøvler.

Vivienne Westwood er en af vor tids mest betydningsfulde designere, og blev kendt i 1970’erne, hvor hun gjorde punk mainstream. Hun har flere kollektioner: Red Label, Gold Label, Man og Anglomania.

Vivienne Westwood modeller inkl. kommentarer

Vivienne Westwood gummistøvler er fra kollektion Anglomania, der henvender sig til modebevidste kvinder i alle aldre.

Flere af gummistøvlerne er et partnerskab mellem Vivienne Westwood og det brasilianske skofirma Melissa, der producerer sko i økovenligt og åndbart plastic, der kan genbruges. De dufter af bubble-gum, så skoene dufter skønt, når du tager dem ud af kassen.

Vivienne Westwood har bl.a. de følgende modeller:

 • Vivienne Westwood for Melissa Protection Cowboy Boot er meget spidse gummistøvler, der er en lille smule højere end ankelstøvler. De har en skøn pyntesløjfe forpå, og fås i sort eller turkis med en hvid ydersål. De har en hæl på 4,5 cm. Støvlerne fås i str. 35-42
 • Vivienne Westwood for Melissa Tassle Front Bootie er ankelgummistøvler i hvid, rød, sort eller blå med kvaster forpå, hvilker giver støvlen et romantisk præg. Der er en lille hæl på. Støvlerne fås i str. 35-42.
 • Vivienne Westwood for Melissa Stud Bootie er en ankelgummistøvle med flotte mønter på siden af støvlerne. De fås i sort, rød, blå, grå, sølv eller guld i str. 35-42.
 • Exhibition Tartan Wellington Boots er en høj gummistøvle i blødt naturlig gummi med et skotskternet mønster eller sjovt collage print. Den hører ikke ind under samarbejdet mellem Melissa og Vivienne Westwood. Den fås i str. 35-42.

Støvlerne er små i størrelsen, og det anbefales at købe dem i et nummer større, end du ellers plejer at bruge.

Fordele og ulemper

Vivienne Westwood gummistøvler er så usædvanlige og smukke blandt gummistøvlerne, at det er et godt mærke, hvis du vil have unikke støvler. De er romantiske, seje og så trendy, at du kan tage dem på til hvilket som helst outfit.

Gummistøvlerne, der er designet af Vivienne Westwood og produceret af det Brasilianske firma Melissa er fremstillet af en speciel økovenlig og let PVC, der hedder Mel-Flex, som kan genbruges.

Ankelgummistøvlerne er meget elegante og lette, og er perfekte til en hel dag i byen i regnvejr.

Exhibition Tartan Wellington Boots er ikke fremstillet i samarbejde med Melissa, og de er fremstillet af blødt naturlig gummi. De er højere, og er mere som traditionelle gummistøvler, blot i flotte ternede mønstre eller print-mønstre. De er et godt valg, hvis du leder efter almindelige gummistøvler, der er ultimative trendy.

Den største ulempe ved Vivienne Westwood gummistøvlerne er prisen, der som regel er over 1000 kr. når de ikke er nedsat. Den pris holder til gengæld mange væk, så du kan være sikker på, at der ikke er ret mange andre, der har de samme støvler.

Ankelstøvlerne er selvsagt ikke beregnet til jagt, lange traveture eller en hel dag i haven. De er elegante gummistøvler, som passer til en bytur.

Brugerudtalelser

De smukke Vivienne Westwood gummistøvler vækker stor begejstring hos brugerne, der roser deres elegante udseende. De er lidt smalle ved tæerne og i foden, men brugerne finder dem alligevel behagelige.

Støvlerne tiltrækker mange komplimenter, og brugerne oplever gang på gang at blive spurgt om, hvor de har fået støvlerne fra.

Forhandlere og prisleje

Zalando.dk har det største udvalg af Melissa Vivienne Westwood for Melissa gummistøvler, og her var Cowboy Boot nedsat fra 1200 til 900 kr. Inkl. levering

Evt. besparelser ved køb i udlandet

Du kan købe Vivienne Westwood for Melissa på nonnon.co.uk. Jeg fandt flere af dem nedsat uden for sæsonen:

 • Hvid Bootie Tassel nedsat fra ca. 880 kr. inkl. levering til 440 kr. inkl. levering
 • Protection Cowboy Boot i sort eller turkis nedsat fra 1400 kr. inkl. levering til 570 kr. inkl. levering

Du sparer således op til 600 kr. på de nedsatte priser i forhold til de danske priser.
Nonnon.co.uk sælger ikke den høje gummistøvle Exhibition Tartan Wellington Boots, men den fandt jeg på Amazon.com til ca. 2300 kr. inkl. levering, moms og andre udgifter.

Vedligeholdelse

Gør dine gummistøvler rene med en blød fugtig klud og mild sæbe.

Lad dem tørre væk fra direkte sollys, radiatorer og varmeskabe.

Konklusion og rating

Vivienne Westwood gummistøvler er geniale. Ikke nok med at de er feminine, romantiske og usædvanlige, men de er også produceret af økovenlige materialer, der kan genbruges. Guld-gummistøvlen er utrolig flot, og helt speciel på gummistøvlemarkedet. Der er dog kun få modeller at vælge imellem, og derfor får de 4 stjerner for design.

Mel-flex er et meget holdbart og stærkt materiale, der kan holde i rigtig mange år, hvis du passer godt på det. Derfor får det 4 stjerner for holdbarhed.

Brugerne finder gummistøvlerne utrolig behagelige at have på, dog lidt smalle i foden og ved tæerne. Derfor får de 3 stjerner for komfort.

Modeller som Vivienne Westwood sælger

Vivienne Westwood har de følgende modeller i deres kollektion:

 • Exhibition Tartan Wellington Boots
 • Vivienne Westwood for Melissa Stud Bootie
 • Vivienne Westwood for Melissa Bootie Bow
 • Vivienne Westwood for Melissa Protection Cowboy Boot
 • Vivienne Westwood for Melissa Tassle Front Bootie III

Kilder

Vivienne Westwood hjemmeside
Brugerudtalelser på Buzzilions.com her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv en anmeldelse